Най-доброто и ефективно Зелено кафе » Green Coffee Bean Extract за отслабване.

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка зелено кафе,Coffee Bean Extract за отслабване и изчистване на мазнините

Борд меню

петък, 13 юни 2014 г.

Widgets

Зелено кафе и Л-карнитин

Може ли да се комбинира л карнитин и Екстракт от зелено кафе на таблетки и течен л-карнитин. Ще ми помогне ли това, да отслабна по-бързо и лесно.
Както казахме по-рано,лесно няма,всичко е резултат на упорит труд.Който спекулира с това ,определено иска да Ви подведе.Но резултат от тази комбинация наистина има и той е доста добър.Много от хората които спортуват или искат да скъсят процеса на отслабване комбинират по няколко продукта в един стак. Така както писахме за комбинацията от Гарциния Камбоджа и Зелено кафе и Можете ли да използвате Garcinia Cambogia и Green Coffee Bean заедно?

L-Carnitine Plus Green Coffee Extract 


 Ефекта от л карнитин за отслабване е познат и широко използван,когато го комбинирате със Зелено кафе,допълнително се ускорява обмяната.Двата продукта се подпомагат взаимно, за да се постигне по-бързо краен ефект-отслабване.На пазара вече има и варианти които предлагат двете съставки заедно в един продукт.Как ще ги приемате е ваш избор може да изберете таблетната форма или течен л-карнитин и зелено кафе на таблетки.Това което ние Ви предлагаме като ефективно и изпитано средство е комбинирането на :

  • Комбинация от зелено кафе на таблетки Green Coffee Bean Extract и течен л-карнитин L-Carnitine Liquid 100000
  • 1000 мг л-карнитин (5 милилитра в капачката) с 500 мг (1 таблетка) зелено кафе екстракт 30 минути преди закуска
  • 500мг л-карнитин (2,5 милилитра в капачката) с 500 мг (1 таблетка) зелено кафе екстракт 30 минути преди следобедна закуска или второто основно хранене
*Дозата може да бъде редуцирана спрямо Вашите килограми,пол,възраст .

Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар