Най-доброто и ефективно Зелено кафе » Green Coffee Bean Extract за отслабване.

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка зелено кафе,Coffee Bean Extract за отслабване и изчистване на мазнините

Борд меню

петък, 20 юни 2014 г.

Widgets

Зелено кафе действие

Ефективно ли е зелено кафе за отслабване?


Зеленото кафе съдържа голямо количество Chlorogenic acid (ACG),която е важен и основен елемент за метаболизма. Също така Green Coffee Bean Extract притежава силни бактерицидни свойства и е силен антиоксидант.Но не само хлорогенната киселина е толкова важна. Азиатски учени открили, че много по-важно е действието на хлорогеновата киселина в комбинация с кофеин. Точно свързването на тази киселина с кофеин има много интересен ефект–намалява в голяма степен усвояването на захарта, приемана чрез храната и така намаля възможността тя да се складира  в организма под формата на излишна мастна тъкан. Благодарение на систематичния прием на zeleno kafe,  количеството мастна тъкан в организма може да се намали с около 15-30%.


Какво всъшност е Зелено кафе?



Това са просто кафени зърна от който и да било вид кафе, които не са били подложени на термична обработка и не са преминали процес на ферментация. Заради това обаче вкусът и ароматът на зеленото кафе нямат нищо общо с прекрасното ухание на печеното кафе. Зеленото кафе е кисело, а когато се запари ароматът му е слаб. Ето затова тази напитка не се пие от любителите на кафето, а главно от тези, които искат да отслабнат.Поради киселия си и не до там приятен вкус ,предпочитан вариант е екстракт от зелено кафе ,чиято главна действаща съставка е Хлорогенна киселина-ACG
Екстрак от зелено кафе действа на клетъчно ниво, успявайки да улови глюкоза -6 фосфата, съдържащ се в ядрото на клетките, като го променя необратимо, превръщайки гликозина, отговорен за процеса на ферментация , в глюкоза, която се усвоява по-лесно от Вашия организъм.

Как действа Хлорогенна киселина в Зеленото кафе ?


Хлорогенна киселина ускорява биогенезата на клетките,тя играе съществена роля в образуването на ензими, протеини, липопротеини и на мастни киселини, което подпомага възпроизвеждането на производните им. Кои са най-важните производни за човешкия организъм,това са хормоните-тестостерон, естроген и прогестерон  и витамините. Хлорогенна киселина като цяло ускорява 100 % метаболизма.

Хлорогенна киселина, подпомага отделянето на половия хормон естроген по биологичен начин,който е особенно необходим за доброто здраве и красота с напредването на възрастта на жените.Така Chlorogenic acid запазва еластичността на кожата и блясъка на косата.
Хиалороновата киселина, която се отделя при биогенезиса, спомага за това Вашата кожа да изглежда свежа и Хидратирана.Екстракта от зелено кафе под формата на зелено кафе таблетки,подобрява метаболизма, и води до освобождаване на антиоксидантни вещества. Те се свързват със свободните радикали, (които отделят отровни оксиди и са главни причинители за стареенето) като спират вредното им влияние върху организма. При продължителна употреба на zeleno kafe,телесните мазнини намаляват и теглото се редуцира ,без загуба на мускулна маса!Ако започнете да губите мускулна маса ,обмяната се забавя и процеса на отслабване става труден и мъчителен. Което е важно ,за всеки човек решил да се погрижи за тялото и здравето си. Green Coffee Bean Extract подпомага отделянето на половите хормони тестостерон и естроген по естествен път чрез биогенеза. Тези хормони са основни за сексуалното желание, активност, и либидо.Както  и за доброто физическо състояние на всеки човек,независимо от пол и социален статус.

Кои растения съдържат Хлорогенна киселина-ACG

 Хлорогенната киселина ( Chlorogenic Acid ) е естер на кафената киселина и хининовата киселина и е основно фенолно съединение в кафето. Получава се от плода и листата на покритосеменни растения.В традиционната китайска медицина, главен източник на Chlorogenic Acid е цвете наречено Лоницера ,както китайците го наричат Jin yin hua.Екстрактите от от китайското растение се стандартизират според съдържанието на Chlorogenic Acid, като в повечето случаи, това е около 25-27%. Кората на Еукомията и плодовете на Гарденията са също сериозни източници на Chlorogenic Acid, от които се приготвят стандартизирани до 21% екстракти. Тези екстракти осигуряват доза от около 1 грам ACG от всеки 4-5 грама екстракт, което представлява доста съществено  количество. Други китайски билки известни със съдържанието си на ACG  са хризантема, плодовете на глог, листата от артемизия, и листа от епимедиум. В западната билкова медицина, листата от артишок са известни със съдържанието си на Chlorogenic Acid,техните екстрактите обикновено се стандартизират до 15%. Други лечебни билки, които съдържат хлорогенна киселина са корените от репей и глухарче, както и корен от  ехинацея.

 Множество изследвания показват, че екстракт от zeleno kafeпод формата на зелено кафе таблетки, значително намалява натрупването на мастна тъкан и подобрява инсулиновата резистентност.Направените изследвания на гладно и получените резултати на кръвна Захар и инсулин в плазмата показват, че инсулиновата чувствителност е повишена при прием на зелено кафе екстракт.Подобрение на инсулиновата чувствителност е потвърдено и от Western блот анализ на сигнални молекули инсулин, свързани с мембрана и GLUT4.

 Наличието на 5-CQA и други полифеноли в екстракт от зелено кафе ,може да предотврати наддаване на телесно тегло и повишаване на инсулиновата чувствителност.Тези благоприятни ефекти са вероятно поради подтискането на гени, свързани с  адипогенеза.Като цяло, екстракт от зелено кафе, се използва като терапевтично средство, което предотвратява затлъстяването и метаболитния синдром.

 В нашата статия за Лептин разгледахме едно откритие направено през 1996 година ,което посочва,като основна причина за затлъстяването ниските нива на Хормона лептин.Високите нива на Лептин регулират нашите килограми.Тъй като секрецията и нивата на хармона лептин  от мастните тъкани е в положителна корелация с TG натрупване в адипоцитите, плазмените нива на лептин са точен биомаркер за оценка на затлъстяването.Нараствания на серумните нива на лептин обикновено се появяват заедно с хипертрофия на адипоцитите.В направено проучване,  се посочват по-високи плазмени нива на лептин  при прием на екстракт от зелено кафе.

Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар