Най-доброто и ефективно Зелено кафе » Green Coffee Bean Extract за отслабване.

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка зелено кафе,Coffee Bean Extract за отслабване и изчистване на мазнините

Борд меню

сряда, 18 юни 2014 г.

Widgets

Зелено кафе странични ефекти

 Странични действия на Зелено кафе


Зелено кафе става масово употребявана хранителна добавка, използва се и от много спортуващи които пазаруват фитнес добавки онлайн.Естествено е при тях да има притеснения какво купуват и дали има странични ефекти.Затова сме направили тази статия, за да имате полезна информация. В направени клинични проучвания, се съобщава, че когато зелено кафе или екстракт от зелено кафе се приема в препоръчаните на етикета дози, няма странични ефекти Екстракт от зелено кафе съдържа кофеин, подобно на обикновеното кафе.Следователно, zeleno kafe, може да предизвика всички свързани с кофеин -странични ефекти, подобни на тези при прекомерна употреба на кафе. 

Има ли странични действия зелено кафе

При прекомерна употреба на продукти които съдържат Кофеин,каквото е и зеленото кафе на таблетки, може да се предизвика :
  • безсъние
  • нервност
  • безпокойство
  • стомашни разстройства
  • гадене и повръщане
  • повишена сърдечна и дихателната честота, и други странични ефекти. 

Консумирането на големи количества зелено кафе таблетки, извън препоръчаната дозировка на прием, може да предизвика главоболие , тревожност , възбуда, шум в ушите, и неравномерен пулс.

Зелено кафе При бременни и кърмещи жени-Няма достатъчно надеждна информация за безопасността на прием на зелено кафе, ако сте бременна или кърмите,така че не се препоръчва прием на зелено кафе в този период.

Зелено кафе При хора със сърдечно съдови заболявания-Има докладвани случаи на Необичайно високи нива на хомоцистеин при прием на зелено кафе таблетки.Консумирането на висока доза на хлорогенна киселина, която е основната активна съставка в зеленото кафе, за кратък период е причинила, повишение в плазмените нива на хомоцистеин.Това,не е добре за хора със сърдечно-съдови заболявания.Също така, други компоненти на зелено кафе (известни като дитерпени) са свързани с повишени нива на холестерол, които също са свързани с повишен риск от сърдечно-съдови заболявания.

Зелено кафе При Високо кръвно налягане: Прием на кофеин в zeleno kafe може да повиши кръвното налягане при хора предразположени към високо кръвното налягане. Въпреки това, този ефект може да бъде по-слаб от хората, които консумират кофеин от кафе или други източници редовно.

Зелено кафе и Високо ниво на холестерол:Някои компоненти на зелено кафе таблетки са посочени за причина за увеличаване на нивата на холестерол. Въпреки това, не са дадени ясни доказателства, дали зелено кафе таблетки, също може да причини повишени нива на холестерол.

Зелено кафе При болни от Диабет: Някои изследвания показват, че кофеинът, съдържащ се в зелено кафе може да повлияе не добре на хората със захарен диабет.Кофеин е известно, че причинява увеличаване или понижаване на нивата на кръвната захар.Използвайте кофеин и зелено кафе с повишено внимание, ако имате диабет и  следете кръвната си захар внимателно.

Зелено кафе при Диария или стомашни разтройства:Зелено кафе съдържа кофеин.Кофеинът в зеленото кафе, особено когато се приема в големи количества, може да  влоши диарията или стомашните разтройства.

Зелено кафе При заболявания Глаукома: Кофеин, който се съдържа в zeleno kafe може да увеличи налягането в окото. Увеличението започва в рамките на 30 минути и продължава най-малко 90 минути след прием на зелено кафе. 

 Зелено кафе при изтъняване на костите (остеопороза) : кофеин от зелено кафе и други източници могат да повишат количеството на калций, което се отделя с урината. Това може да отслаби костите. Ако имате остеопороза, ограничете консумацията на кофеин на по-малко от 300 мг на ден (около 2-3 чаши редовно кафе). Прием на калциеви добавки може да помогне, за да компенсирате дефицита на калций.

Зелено кафе при менопауза:Жените след менопауза, които имат проблеми с обработката на витамин D, трябва да бъдат особено предпазливи при използване на кофеин и зелено кафе.


Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар