Най-доброто и ефективно Зелено кафе » Green Coffee Bean Extract за отслабване.

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка зелено кафе,Coffee Bean Extract за отслабване и изчистване на мазнините

Борд меню

понеделник, 16 юни 2014 г.

Widgets

Зелено кафе прием

 Каква е дневната доза Зелено кафе

Кога е най-подходящ приема на Зелено кафе


Глюкозата, или кръвната захар, има пряко влияние върху начина по който се чуствате.Понякога се чуствате гладни безпричинно или нямате достатъчно енергия.Някои храни се превръщат в глюкоза много по-бързо, отколкото други. Когато нивата на глюкоза са високи, панкреасът отделя инсулин, който кара организма да съхранява мазнини, вместо да ги гори за енергия.

Ако има високо ниво на инсулин в отговор на високите нива на глюкоза, твърде много захар се губи в кръвта. Това ни оставя чувство на глад и безпричинна умора, като в същото време се трупат допълнително телесните мазнини.Точно тук идва на помощ Зелено кафе,както казахме вече прием на зелено кафе Подобрява инсулиновата чувствителност.Затова най-подходящия прием на зелено кафе е 30 минути преди хранене.



Хлорогенна киселина забавя производството и освобождаването на кръвната захар, балансиране нивата на глюкозата. Без високите нива на глюкоза, не съществуват високи нива на инсулин.Подобряване на инсулиновата чуствителност има подобен ефект намаляване на дневното количество прием на калории.Както вече споменахме за да има добра програма за отслабване,тя задължително включва калориен дефицит-приетите калории да са по-малко от изгорените през деня.При подобряване на инсулинова чуствителност този ефект се зесилва многократно.Така Вие чувствате много по-мощни резултати,от диетата и тренировките ,без всъщност да променяте нещата. Затова много в много от случаите помага и без диета и тренировки,но те са винаги препоръчителни и в плюс.

Някои специалисти казват че ще имате резултати без да променяте нищо в начина си на живот.Не съм привърженик на тази идея,най-малкото защото за да има натрупване на мазнини и килограми,това означава,че има натрупани грешни навици!Няма как да излезете от тази ситуация в дългосрочен план без да промените начина си на живот.


Още по-важното е, че можете да кажете сбогом на вредното гладуване, което винаги води до бъдещо увеличаване на теглото.Хлорогенна киселина намалява и предотвратява трупането на излишните запаси от мазнини, като повишава способността на черния дроб да разгражда мазнините.Така Размерът на мазнини които се произвеждат намалява, докато съществуващите мазнини изгорят.


Съдържание в 1 една дневна доза ,която е равна на 2 капсули
  • 120 таблетки в опаковка,която ще ви стигне за два месеца
  • 1000 мг Green Coffee Bean Extract
  • Съдържание Хлорогенова киселина: 420 мг
  • 12 мкг Хром

Начин на прием на Зелено кафе


  • една таблетка сутрин 30 минути преди хранене
  • една таблетка следобед 30 минути преди хранене

Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар